начало: Блог


Защо да изберем топ матрак Silver Memory на ТЕД?

20.01.2020

За всяка спалня най-важната част е леглото, както и самият матрак, на който ще спите. Определено не е особено приятно ако сте избрали матрак, който не ви е удобен.


Идеи за обзавеждане на спалня – 5 съвета за уютна спалня

16.01.2020

Следващите 5 съвета са специално за тези от вас, които успешно са ремонтирали спалното помещение и вече са на етап обзавеждане. За вас са следващите практични съвети, с които се надяваме да направим процеса по обзавеждането още по-приятен.


Ръководство за видовете матраци

14.01.2020

Как някой знае кой е най-добрият матрак за него? Това е въпрос, който мнозина се питат, вероятно сега повече от всякога, тъй като имаме толкова много възможности.


Полезни съвети при избор на бебешка кошара

13.01.2020

Приключили сте ремонта на детската стая и сега е време да закупите подходяща бебешка кошара? Подготвили сме няколко полезни съвета, които със сигурност ще улеснят покупката ви.


Колекция Sleep Genesis на матраци Тед - ергономични матраци за хармоничен сън

10.01.2020

Ремонтирали сте жилището и ви предстои обзавеждане на спалнята? Не пропускайте да смените и матрака, защото това е продукт, който е препоръчително да се подменя на всеки 5-7 години, в зависимост от състоянието му. Както е необходимо освежаване на стените - пребоядисване, подмяна на тапети и т.н., матракът също има нужда смяна в даден момент


Как да изберем фирма за почистване на дома

28.12.2019

Ако бъркотията във вашия дом ви стресира, но просто нямате време или търпение да го поддържате в ред - може да обмислите варианта с наемането на професионална фирма за почистване на дома, която да ви помогне. Преди да го направите, използвайте тези съвети, за да наемете най-добрата услуга за почистване на вашия дом.


Щори или завеси, каквo да изберем

28.09.2019

Всички сме си е задавал този въпрос, когато дойде време да обзаведем новия апартамент, или когато сменим старата дограма с нова. Първото и най-важно условие е на кой вариант сме се спрели.
Всеки от нас има своите лични предпочитания, и днес ще разгледаме вариантите с щори.


Училищни мебели - характеристики и изисквания за правилен подбор

16.09.2019

Децата са бъдещето на всяка държава и общество. Те ще променят обичайния начин на живот и ще направят своите нови открития. Те имат в арсенала багаж от знания, придобити от техните предшественици. За да се внесат всички тези знания в главите на децата, ще бъдат необходими компетентни учители и ментори.

реклама